Ter gelegenheid van het jubileum op 8 oktober 2015 heeft Zorg Diensten Groep een nieuw initiatief gelanceerd: Dag van het Laatste Afscheid. Op 1 juni 2016 zal de eerste Dag van het Laatste Afscheid zijn.

Maar er is ook een speciale website waarop ervaringen gedeeld kunnen worden die met het laatste afscheid te maken hebben. Tevens is Dag van het Laatste Afscheid te volgen via Twitter en op Facebook.

Om Dag van het Laatste Afscheid vooral op Twitter en Facebook een duidelijk eigen gezicht te geven, zijn we met ons marketingbureau TOON om de tafel gaan zitten voor het ontwerp van een eigen beeldmerk. We hebben voor dit beeldmerk een vlieger gebruikt als symbool voor vluchtigheid en afscheid nemen. TOON heeft de vlieger uitgewerkt tot een markant logo.

Met veel trots presenteren wij u dit nieuwe logo.

Back To Top