Ik ben nog steeds blij dat ik destijds ‘ja’ heb gezegd op de vraag om trainingen voor Docendo te gaan verzorgen. De Zorg Diensten Groep is een organisatie waar aandacht en respect voor mensen centraal staan, een werkwijze waar ik me heel erg prettig bij voel.

Zelf heb ik nog nooit een uitvaart hoeven vormgeven. Gelukkig maar. Maar ik kan me goed voorstellen hoe ontzettend fijn het is als je die zorgen voor een overledene uit handen kunt geven aan ervaren mensen: professionals van wie je weet dat ze respectvol omgaan met je dierbare.

Omvangrijke wereld

Voordat ik voor Docendo trainingen verzorgde, had ik geen idee welke omvangrijke wereld er achter de Zorg Diensten Groep schuilging. Ik kwam terecht in een omgeving met vriendelijke, professionele medewerkers die maar één ding willen: een mooi en waardig afscheid realiseren voor nabestaanden.

Prachtige herinnering

Afscheid nemen doet iedereen op zijn eigen manier. Waar het om gaat, is dat er een prachtige herinnering overblijft. Die herinnering is het enige wat telt. Het is mooi om te zien dat iedereen bij de Zorg Diensten Groep, ongeacht zijn of haar functie, daarvan doordrongen is.

Paula Patricio

Trainer Docendo en dagvoorzitter

 

Bovenstaand artikel kunt u nalezen in ons magazine Respect. Hebt u dit (nog) niet ontvangen? U kunt het hier aanvragen.

Back To Top