Fonds Slachtofferhulp kan de komende drie jaar rekenen op een financiële bijdrage van de Zorg Diensten Groep. Vanuit onze betrokkenheid bij het goede werk van het fonds zijn we hiervoor een sponsorovereenkomst aangegaan. Met deze samenwerking geven we concreet invulling aan het thema van ons symposium: ‘Kennis en kunde delen’. De eerste donatie is namelijk bestemd voor het onderzoek van bijzonder hoogleraar Jos de Keijser, tevens spreker op het symposium. Hij onderzoekt de complexe psychische klachten bij nabestaanden na een traumatisch verlies. Vaak zijn er, in tegenstelling tot wat men veronderstelt, effectieve behandelmethodes om te leren omgaan met het verlies. Zoals u op pagina 26 kunt lezen, brengt  Jos de Keijser dit met zijn onderzoek dit in kaart.

Giften van onze gasten

Een mooi gegeven is dat het sponsorbedrag dit jaar mede tot stand komt door de giften van de gasten van ons jubileumsymposium. Aan hen én alle anderen die hebben bijgedragen: hartelijk dank daarvoor!

 

Bovenstaand artikel kunt u nalezen in ons magazine Respect. Hebt u dit (nog) niet ontvangen? U kunt het hier aanvragen.

Back To Top