Elders in dit magazine omschrijft Mr. Willem van der Putten ZDG als een hechte club professionals. En dat is precies wat we zijn: een groep betrokken mensen die – ieder binnen zijn eigen discipline – hetzelfde doel nastreven: ‘Respect voor mensen’. Samen werken, samen kennis en kunde delen, maar ook: samen het wad op tijdens onze jubileumdag! We hebben het 25-jarig jubileum van de Zorg Diensten Groep in juni met alle medewerkers gevierd. Tijdens een Wadlooptocht van Hollum naar Ameland hebben we teruggeblikt op 25 jaar collegialiteit en bijzondere momenten. Uiteraard moest er – net als tijdens het werk – soms flink geploeterd worden! Maar natuurlijk kijken we met elkaar voldaan en tevreden terug op een geweldige ervaring in de dubbele betekenis van het woord!

 

Bovenstaand artikel kunt u nalezen in ons magazine Respect. Hebt u dit (nog) niet ontvangen? U kunt het hier aanvragen.

Back To Top