Dam tot Damloop
De Dam tot Damloop is het grootste hardloopevenement van Nederland. Aangemoedigd door duizenden toeschouwers en tientallen muzikale acts langs het parcours kun je genieten van de ongeëvenaarde Dam tot Damsfeer. Individueel of in een Businessloop. Ook in 2017 is de Dam tot Damloop weer een loopfeest voor iedereen!

Het Fonds Slachtofferhulp loopt elk jaar met een enthousiast team de Dam tot Damloop.

Deelname ZDG
Dit jaar lopen twee medewerkers van de Zorg Diensten Groep mee met het team van het Fonds Slachtofferhulp. We zijn erg trots op Jacco van de Wetering en Kim Katsman die deze uitdaging namens ons bedrijf aangaan. Jacco en Kim werken beiden Cura Mortu Orum mortuariabeheer b.v., terwijl Jacco ook bij Post-Mortem Facilities werkt, beide onderdeel van de Zorg Diensten Groep. Hardlopen is een hobby van hen beiden en met hun deelname willen zij hun hobby inzetten voor het goede doel.

Wij steunen hem daarin en wensen hem een goede voorbereiding. En uiteraard wensen wij hem heel veel succes tijdens de Dam tot Damloop.

Wilt u meedoen aan de Dam tot Damloop en hiermee het Fonds Slachtofferhulp steunen? Neem hiervoor contact op met Kevin Verbaas van het Fonds Slachtofferhulp: verbaas@fondsslachtofferhulp.nl.

Zorg Diensten Groep is Sponsoring Member
Alle aspecten van de dienstverlening van de Zorg Diensten Groep hebben raakvlakken met het Fonds, en daarom is ZDG sinds tijdens het jubileumcongres in oktober 2015 voor de periode van drie jaar Sponsoring Member van het Fonds Slachtofferhulp geworden.

Back To Top