wMortuarium Schiphol B.V. is in juni 2017 door TÜV Nederland gecertificeerd voor de nieuwe kwaliteitsnorm NEN-EN-IS 9001:2015.

Het certificaat is de kroon op de verrichte werkzaamheden en we zijn er dan ook erg trots op!

Wij zijn erg blij dat door deze certificering blijkt dat wij voldoen aan deze nieuwe norm in kwaliteitsmanagement.

ISO 9001:2015

Deze opvolger van de norm ISO 9001:2008 is in september 2016 uitgebracht.. Vernieuwingen betreffen onder andere aspecten als stakeholdermanagement, risicomanagement en leiderschap. Processen in de organisatie dienen continu te worden verbeterd en bedrijven dienen nadrukkelijker te communiceren met hun stakeholders, zoals de klanten maar ook andere partners en leveranciers. De organisatie wordt meer gezien als een entiteit die zich bewust is van haar rol in de samenleving en de keten. CMO bedient uiteraard haar klanten maar werkt ook met leveranciers samen om processen te verbeteren en kosten te verlagen. Er wordt meer nadruk gelegd op de directieverantwoordelijkheid. Naast het meten van de prestaties van processen worden ook de risico’s gemeten en geanalyseerd.

Back To Top