NH nieuws besteedde afgelopen weekend op hun site aandacht aan Mortuarium Schiphol.

Foto-NH-Nieuws-Doron-Sajet (1)
© NH Nieuws / Doron Sajet

SCHIPHOL – Met zo’n 2500 overledenen die Schiphol jaarlijks passeren, heeft de luchthaven eindelijk het mortuarium dat het verdient. Deze week opende het nieuwe duurzaam gebouwde Mortuarium Schiphol de deuren. “Vroeger lag vader tussen de spijkerbroeken en tulpenbollen in een vrachtloods.”

ZONDAG 26 NOVEMBER 2017, 09:02

Door Schipholverslaggever Doron Sajet

Manager Theo de Haardt hoort al 20 jaar bij Mortuarium Schiphol. Tot voor kort werkte hij tegenover voormalig parkeergarage P2, maar sinds een week staat er een gloednieuw en vooral duurzaam mortuarium naast Terminal 3. Het oude mortuarium moest wijken voor de bouw van de nieuwe pier en terminal van Schiphol. Maar het voldeed ook allang niet meer aan de huidige eisen.

Lees hier het volledige artikel.

Back To Top