Doe mee aan de Dam tot Damloop 2018Voor het derde jaar op rij doet Fonds Slachtofferhulp met een businessteam mee aan de Dam tot Damloop. Het meest sfeervolle hardloopevenement van Nederland vindt dit jaar plaats op zondag 23 september. Jij kan er bij zijn!

Hou je van hardlopen? En wil je, aangemoedigd door duizenden toeschouwers en tientallen muzikale acts, de ongeëvenaarde Dam tot Damsfeer meemaken? Ren dan de 16 kilometer van Amsterdam naar Zaandam mee in het businessteam van Fonds Slachtofferhulp.

Clinic Papendal
Alle lopers ontvangen een exclusieve uitnodiging voor de kick-off bijeenkomst op 22 juni op Papendal met een clinic van Nederlands Kampioen en sportwetenschapper Bas van Hooren. Dat wil je meemaken, toch?! Verder ontvang je van ons:

  • Een gegarandeerd startbewijs
  • Een uniek Fonds Slachtofferhulp (hardloop)shirt
  • Na de finish proosten op je prestatie in de FSH Hospitality Unit in het Dam tot Damdorp. Waarvoor je ook je meest trouwe sponsors mag uitnodigen

Bijdrage
Naast je sportieve prestatie vragen we je om 500 euro te werven voor Fonds Slachtofferhulp. Uiteraard zullen we je hierbij een handje helpen en ontvang je de nodige tips & tricks. Met jouw opbrengst maken wij ons vervolgens sterk voor Noodhulp aan slachtoffers van ongevallen, misdrijven en rampen.

Direct aanmelden
Ga je de sportieve uitnodiging aan? Meld je dan nu aan, want vol=vol! Voor meer informatie of directe aanmelding kan je contact opnemen met Ivan Arts, coördinator zakelijke markt via 06 13 98 77 61 of arts@fondsslachtofferhulp.nl.

 

Back To Top