Uitnodiging VTU Vakdag 2018Mortuarium Schiphol B.V. nodigt u graag uit voor een bezoek aan de VTU Vakdag 2018 in Gorinchem.
Op 26 september 2018 kunt u op onze stand kennis maken met onze dienstverlening. Samen met onze collega-ZDG-bedrijven Cura Mortu Orum Mortuariabeheer,
Docendo Opleidingen, Multiline Meldkamerdiensten en Post Mortem Facilities vindt u ons op stand 215.

Wilt u ons bezoeken? Reserveer dan hier uw kaart.

Plaats:
Evenementenhal, Franklinweg 2, 4207 HZ GORINCHEM
Datum & Openingstijden:
woensdag 26 september van 10.00 uur tot 21.00 uur

Zet deze datum alvast in uw agenda en wij ontmoeten u graag op onze stand.

*************************

VTU Vakdag 2018
Op woensdag 26 september 2018 vindt de 2e editie van de VTU Vakdag plaats. Dit is hét moment waarop de uitvaartbranche bij elkaar komt! Deze dag staat in het teken van kennis vergaren en netwerken. Mis het niet, want de driedaagse Uitvaart Vakbeurs vindt pas weer plaats in 2020. De VTU Vakdag is niet alleen voor VTU-leden, maar is in het leven geroepen voor de gehele uitvaartbranche. In een laagdrempelige sfeer ontmoet u in één dag ruim 120 exposanten! U kunt diverse kennissessies verwachten tijdens de vakdag. Hou het actuele kennisprogramma in de gaten. Daarnaast is er een VTU netwerkplein opgesteld waar u de mogelijkheid heeft om tijdens de vakdag met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een hapje en een drankje.

De toegangsprijs voor bezoekers is € 25,- per persoon.

Aanvullende beursinformatie
Achtergrondinformatie VTU Vakdag 2018
De VTU Vakdag 2018 is een initiatief van de
Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU). Sinds 1993 is de VTU dé belangenorganisatie voor toeleveranciers voor uitvaartverzorgers, begraafplaatsen, crematoria en mortuaria.
De organisatie ligt bij Evenementenhal Gorinchem. Dit evenement- en beurshuis opende haar deuren in 2005. Het complex – met vierduizend gratis parkeerplaatsen – is uitstekend bereikbaar en ligt zeer centraal, direct naast de snelweg A15.

 

Back To Top