skip to Main Content

Vacature: Assistent manager bij Mortuarium Schiphol

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid? En heb jij ervaring met leidinggeven en coördineren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

Als assistent manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van de repatriëring en postmortale zorg en draag je bij aan het leveren van de afgesproken kwaliteit. Je werkt nauw samen met de manager Mortuarium Schiphol en je hebt de ambitie om deze rol uiteindelijk over te nemen. Als assistent manager heb je een belangrijke rol bij de zorg voor een goed verloop van de processen en waar mogelijk, het efficiënt(er) inrichten hiervan. Ook heb je veel contact met onze relaties, zowel nationaal als internationaal.

Daarnaast werk je zelf ook mee in Mortuarium Schiphol. Je bent dus niet alleen verantwoordelijk voor het leiding geven aan de operationele werkzaamheden, maar je voert deze ook zelf uit. Denk hierbij aan het verzorgen van de overledenen, assisteren bij politie of schouwarts, coördineren van een rouwbezoek en het correct afhandelen van administratieve werkzaamheden. Ook zal je de ontvangstprocedure uitvoeren en de formaliteiten regelen. Hierbij staan verantwoordelijkheid, professionaliteit en leidinggeven centraal.

De werktijden

De werktijden in de uitvaartbranche zijn vanzelfsprekend afwisselend. Jouw werkdagen kunnen van maandag tot en met zondag zijn. De werktijden zijn voornamelijk tussen 07:00 uur en 18:00 uur. Het Er wordt ook buiten deze reguliere werktijden een beroep op je gedaan. Wij verwachten van jou daarom een flexibele houding ten opzichte van de werktijden- en dagen.

Over Mortuarium Schiphol

Mortuarium Schiphol is gespecialiseerd in het repatriëren van overledenen: vanuit het buitenland naar Nederland, maar ook van Nederland naar een ander land van herkomst. Daarbij wordt er nauw samengewerkt met alle partijen die de repatriëring verzorgen, zoals de veiligheidsorganisaties, luchtvaartmaatschappijen, ambassades en consulaten. Naast repatriëren zijn de medewerkers van Mortuarium Schiphol ook gespecialiseerd in uiteenlopende vormen van postmortale zorg, zoals balsemen en (complexe) restauraties.

Mortuarium Schiphol is onderdeel van Zorg Diensten Groep.

Wat wij bieden

Naast het feit dat wij je aan een team koppelen waarin professionaliteit, eerlijkheid en informaliteit voorop staan, bieden wij ook:

 • Een passend salaris op basis van een 40-urige werkweek
 • Een prettige en collegiale sfeer
 • Laptop en mobiele telefoon van de zaak
 • Goede pensioenregeling
 • Doorstroommogelijkheden tot manager Mortuarium Schiphol

Onze ideale collega

 • Heeft HBO denk- en werkniveau
 • Heeft ruime ervaring in leidinggeven en affiniteit met de uitvaartbranche
 • Heeft goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden
 • Heeft kennis van de Engelse en Franse(pré) taal
 • Heeft ambitie om door te groeien tot manager Mortuarium Schiphol
 • Heeft een coachende werkstijl en kan medewerkers motiveren en inspireren
 • Staat open voor het volgen van vakgerichte opleidingen

Ben jij diegene die wij zoeken en ben je geïnteresseerd?

Stuur dan je CV naar Tessa Alblas, HR-adviseur Zorg Diensten Groep: t.alblas@zdg.nl

Back To Top