skip to Main Content

Vacature: Medewerker postmortale zorg bij

Mortuarium Schiphol

Ben jij op zoek naar een uitdagende en betekenisvolle baan in een diverse omgeving? En ben jij zelfstandig en heb je ervaring op het gebied van postmortale zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

Als coördinator luchthaven bij Mortuarium Schiphol ben je verantwoordelijk voor een juiste en respectvolle manier van repatriëring en verzorging van overledenen. Deze postmortale zorg kan van eenvoudige tot meervoudige complexe aard zijn. Denk hierbij aan het verzorgen en balsemen van overledenen, het leveren van diensten t.b.v. repatriëringen, het assisteren van politie bij de inbreng van een stoffelijk overschot na ongeval of misdrijf en het voorbereiden en verzorgen van een rouwbezoek (verzorgen en opbaren).

De werktijden

De werktijden in de uitvaartbranche zijn vanzelfsprekend afwisselend. Jouw werkdagen kunnen van maandag tot en met zondag zijn. De werktijden zijn voornamelijk tussen 07:00 uur en 18:00 uur. Er kan ook buiten deze reguliere werktijden een beroep op je gedaan. Wij verwachten van jou daarom een flexibele houding ten opzichte van de werktijden- en dagen.

Over Mortuarium Schiphol

Mortuarium Schiphol is gespecialiseerd in het repatriëren van overledenen: vanuit het buitenland naar Nederland, maar ook van Nederland naar een ander land van herkomst. Daarbij wordt er nauw samengewerkt met alle partijen die de repatriëring verzorgen, zoals de veiligheidsorganisaties, luchtvaartmaatschappijen, ambassades en consulaten. Naast repatriëren zijn de medewerkers van Mortuarium Schiphol ook gespecialiseerd in uiteenlopende vormen van postmortale zorg, zoals balsemen en (complexe) restauraties.

Mortuarium Schiphol is onderdeel van Zorg Diensten Groep.

Wat wij bieden:

Naast het feit dat wij je aan een team koppelen waarin professionaliteit, informaliteit en eerlijkheid voorop staan, bieden wij ook het volgende:

 • Een salaris tussen de € 2.059,00 en 2.599,00 op basis van 40 uur per week (cao uitvaartbranche);
 • Een arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor 32 tot 40 uur in de week;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een prettige en collegiale sfeer;
 • Reiskostenvergoeding woon- werkverkeer;
 • Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid.

Onze ideale collega:

 • Heeft (ruime) ervaring in postmortale zorg (vereiste);
 • Heeft (ruime) ervaring met balsemen (pré);
 • Heeft een goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Heeft een rijbewijs B en beschikt over een eigen auto;
 • Kan een verklaring omtrent gedrag (VOG) binnen de proeftijd overhandigen.

Ben jij diegene die wij zoeken en ben je geïnteresseerd?

Stuur dan je CV én korte motivatie voor 20 oktober naar Amanda Korevaar, HR stagiaire: a.korevaar@zdg.nl.

Back To Top