skip to Main Content

REPATRIËRING VAN OVERLEDENEN

24 uur per dag, overal ter wereld

Mortuarium Schiphol

Mortuarium Schiphol is al sinds 1997 dé specialist op het gebied van repatriëring van overledenen. Dit gebeurt 24 uur per dag en in nauwe samenwerking met zowel de autoriteiten in Nederland als met de autoriteiten in het land waar de overledene begraven zal gaan worden. U kunt er op vertrouwen dat wij het rouwtransport snel en zorgvuldig laten verlopen en dat wij alle formaliteiten voor u afhandelen.

Meer dan alleen een mortuarium

Hoewel we van origine een mortuarium zijn, zijn we hedendaags een volledig rouwcentrum met afscheidsruimtes, opbaarruimtes ruimtes voor rituele bewassingen en verzorgingsruimtes. Hierdoor bieden we onder andere de mogelijkheid voor nabestaanden om afscheid te nemen op locatie en ruituele bewassingen uit te voeren.

Meer over Mortuarium Schiphol

“We zijn er voor iedereen die ons nodig heeft, ongeacht ras of geloof”

Overledenen repatriëren

Samen met de nabestaanden en de uitvaartverzorger bekijken we de beste mogelijkheden om een vlucht naar het land van herkomst te realiseren. Onze medewerkers denken graag met u mee om het afscheid vanuit Nederland naar het land van herkomst zo goed mogelijk te regelen, uiteraard rekening houdend met uw wensen. Onze specialisten verzorgen daarnaast alle documenten voor de repatriëring, waarbij de internationale regelgeving in ach wordt genomen.

Kunnen wij u helpen?

U kunt altijd contact met ons opnemen, of het nu gaat om een vraag of dat u van onze diensten gebruik wilt maken. Onze specialisten staan dag en nacht voor u klaar.

Twijfelt u? Wij kunnen u altijd extra informatie geven om samen met u de juiste keuze te maken.

Mail ons: mos@zdg.nl

We staan voor onze missie en doen ons werk allemaal met hart en ziel. Een tussenweg bestaat hier niet.

Manager Mortuarium Schiphol

Download onze brochure

Adresgegevens:

Jan Plezierweg 3
1118 BB  Schiphol Airport

Postbus 24098
3502 MB Utrecht

T  (020) 316 42 60
E mortuariumschiphol@zdg.nl

24 uur per dag repatriëren

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem contact met ons op:

Neem contact op

Volg ons op:

Back To Top