Repatriëring naar het buitenland

Laatste reis naar huis

Repatriëren naar het land van herkomst

Samen met de uitvaartverzorger en de nabestaanden bekijken we wat de beste mogelijkheden zijn voor de vlucht naar het land van herkomst. Uiteraard doen we dit met inachtneming van de internationale regelgeving en de regels in het land van bestemming.

Elk jaar overlijden er in Nederland veel mensen die begraven willen worden in hun land van herkomst. Vaak is het de wens van de familie om de overledene zo snel mogelijk te repatriëren. Onze specialisten denken mee om het afscheid van Nederland in goede banen te leiden.

Zorg uit handen

Daarnaast verzorgen we samen met de uitvaartverzorger alle documenten voor de repatriëring. Nabestaanden kunnen ondertussen in ons mortuarium bezoek ontvangen om samen met hen afscheid te nemen van de overledene.

Repatriëring naar land herkomst

Mogelijkheid tot rituelen

We bieden de nabestaanden de mogelijkheid om de overledene te verzorgen in onze eigen verzorgingsruimte. Ook is er gelegenheid voor het uitvoeren van rituelen die horen bij de cultuur of de godsdienstige overtuiging van de overledene. Wanneer de autoriteiten van het land van bestemming dit eisen, kunnen we het lichaam ook balsemen. Elke kist wordt verzegeld; dit doen we voor de veiligheid, maar ook uit respect voor de overledene.

Download onze brochure

Adresgegevens:

Jan Plezierweg 3
1118 BB  Schiphol Airport

Postbus 24098
3502 MB Utrecht

T  (020) 316 42 60
E mortuariumschiphol@zdg.nl

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem contact met ons op:

Neem contact op

Gecertificeerd op vier onderdelen:

ISO 9001-positive-screen-RGB
ISO 14001-positive-screen-RGB
ISOIEC 27001 - CERTIFIED-positive-RGB
NEN 7510 - CERTIFIED-positive-RGB
Back To Top