skip to Main Content
mailMail bel(020) 316 42 60        Specialist in repatriëring van overledenen wereldwijd

Repatriëring

naar het buitenland

Samen met de uitvaartverzorger en de nabestaanden bekijken we wat de beste mogelijkheden zijn voor de vlucht naar het land van herkomst. Uiteraard doen we dit met inachtneming van de internationale regelgeving en de regels in het land van bestemming.

Elk jaar overlijden er in Nederland veel mensen die begraven willen worden in hun land van herkomst. Vaak is het de wens van de familie om de overledene zo snel mogelijk te repatriëren. Onze specialisten denken mee om het afscheid van Nederland in goede banen te leiden.

PlectrumRituelen

We bieden de nabestaanden de mogelijkheid om de overledene te verzorgen in onze eigen verzorgingsruimte. Ook is er gelegenheid voor het uitvoeren van rituelen die horen bij de cultuur of de godsdienstige overtuiging van de overledene. Wanneer de autoriteiten van het land van bestemming dit eisen, kunnen we het lichaam ook balsemen. Elke kist wordt verzegeld; dit doen we voor de veiligheid, maar ook uit respect voor de overledene.

PlectrumZorg uit handen nemen

Daarnaast verzorgen we samen met de uitvaartverzorger alle documenten voor de repatriëring. Nabestaanden kunnen ondertussen in ons mortuarium bezoek ontvangen om samen met hen afscheid te nemen van de overledene.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Met enige regelmaat brengen we u op de hoogte via een nieuwsbrief. Natuurlijk vindt u de meest recente informatie ook altijd op onze website.
Uw gegevens zijn veilig! Uw emailadres en andere gegevens zullen niet worden gepubliceerd of gedeeld met anderen.

Back To Top